O nama

KLM Audit doo, Novi Sad je osnovano za obavljanje usluga iz oblasti revizije, računovodstva, poreskog, poslovnog, finansijskog i konsaltinga u upravljanju rizicima.

Osnivači KLM Audit doo su Aniko Kokai Lukić dipl.ecc i Tanja Mitrović dipl.ecc, licencirani ovlašćeni revizori sa dugogodišnjim iskustvom u delatnosti društva.
Dozvolu za obavljanje revizije smo dobili rešenjem Ministarstva finansija Republike Srbije broj 401-00-2616/201-16 od 22. avgusta 2016. godine.

KLM Audit doo, Novi Sad obavlja poslove revizije u skladu sa Međunarodnim standardima revizije, Zakonom o reviziji i Kodeksom etike za profesionalne računovođe.

Društvo je potpuno nezavisno i odgovorno u svom radu.

U KLM Audit doo, Novi Sad su zaposlena 3 licencirana ovlašćena revizora, koji imaju dugogodišnje iskustvo stečeno radom na poslovima revizije.

Naši ovlašćeni revizori i ostali zaposleni su obavljali reviziju kod klijenata iz oblasti: proizvodnje, poljoprivrede, trgovine i drugih uslužnih delatnosti kao i komunalnih usluga.

KLM Audit doo, Novi Sad pruža i usluge uvođenje finansijskog upravljanja i kontrole i interne revizije u javnom sektoru.

Naši saradnici su priznati stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Proizvod rada našeg tima je softver IAC koji je podrška implementaciji i razvoju interne kontrole u javnom sektoru i privredi.

Naša misija je da služimo javnom interesu pružanjem profesionalnih, stručnih usluga kako bi se na najbolji način zadovoljile potrebe korisnika.

Poverenje klijenata smo stekli zahvaljujući karakteristikama članova našeg revizorskog tima a to su profesionalnost, objektivnost, posvećenost klijentu, odgovornost i timski duh.

Mi pomažemo našim klijentima da reše poslovne probleme i razviju svoju sposobnost da povećaju vrednost preduzeća.

Bilo bi nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i saznate više detalja koji su vezani za delatnost koju obavljamo.


Osnovni podaci kompanije

PIB

109349214

Matični broj

21166472

Radno vreme

8:00 - 16:00

Tekući račun

265-2050310000497-16


Reference